Uncategorized

Stappenplan voor een betere toekomst: Met een act coach begrijp je jezelf en je kernwaarden

Voel je je vast te zitten in het leven? Weet je wat jouw voortgang blokkeert, maar lijkt het alsof je geen wijzigingen kunt aanbrengen die nodig zijn om verder te gaan? Een act coach is misschien precies wat je nodig hebt. In deze tekst wordt onderzocht hoe je jouw kernwaarden kunt identificeren en hoe deze je helpen om het leven van jouw dromen te leven.

Hoe werkt een act coach?

Een act coach helpt je te begrijpen hoe emoties een belangrijke rol spelen bij zelfbewustzijn en succes. Om te beginnen wordt onderzocht wat je ervan weerhoudt verder te gaan. In de loop van je contact met de act coach leer je hoe je je huidige situatie kunt evalueren en precies kunt bepalen waar veranderingen moeten worden aangebracht – welke kernwaarden je vooruitgang in het leven belemmeren of helpen. Er worden daarna emoties onderzocht in relatie tot zelfbewustzijn en succes. Ten slotte wordt er gewerkt aan de veranderingen die nodig zijn om verder te gaan. 

Wat zijn kernwaarden?

Kernwaarden zijn niet altijd gemakkelijk te identificeren, omdat ze vaak onopgemerkt blijven totdat het te laat is. Ze kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Eerlijkheid
  • Empathie
  • Verantwoordelijkheid

Kun je je kernwaarden veranderen?

Ja, Je kunt jouw kernwaarden veranderen, maar het is niet altijd gemakkelijk. Het wijzigen van een waarde is een moeilijk proces, omdat het vaak onopgemerkt blijft totdat het te laat is en je er misschien om zeer persoonlijke redenen aan vasthoudt. Wat je waardeert in situaties, bepaalt jouw kernwaarden en hoe deze zullen worden gecommuniceerd naar anderen, inclusief degenen die dicht bij je staan. Een act coach leert je de verbinding en het effect dat het heeft op je dagelijkse leven in te zien. Het is tijd voor verandering!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *