Uncategorized

Hoe je de juiste oorbellen kiest

Het is verrassend om te denken dat een kleine oorbel zo'n groot verschil kan maken in een outfit – maar het kan! Het verkeerde paar oorbellen kan niet vleiend zijn of afbreuk doen aan je outfit of gezicht, maar het juiste paar kan de aandacht trekken en je beste eigenschappen naar voren halen. Als het gaat om het kiezen van de juiste Ibiza oorbellen voor jouw gezichtsvorm of evenement, zijn er een paar simpele dingen waar je rekening mee moet houden.

De gelegenheid

Plan je een formele avond of een feestje? Als dat het geval is, moeten jouw sieraden tijdloos en klassiek zijn. Een simpele, sprankelende oorbel, parel- of diamanten studs, of kleine ringen zijn allemaal opties. Als het op outfits en sieraden aankomt, geven happy hours en etentjes je veel meer speelruimte. Een heldere, bungelende of dramatische oorbel kan een gewoon T-shirt en een spijkerbroek onmiddellijk transformeren, en je kunt hem combineren met een schoen met hak om het nog eleganter te maken.

De vorm van je gezicht

Als je een lang gezicht hebt, draag dan geen oorhangers omdat ze de lengte benadrukken. Langere oorbellen zijn daarentegen ideaal voor mensen met een hartvormig of rond gezicht. Heb je een vierkante kaaklijn of een sterke kaaklijn? Alleen vierkante of ruitvormige vormen moeten worden vermeden. Ben jij de gelukkige van een ovaal gezicht? Dan kun je bijna elke gewenste maat oorbel dragen!

Je outfit

Het plannen van je oorbellen met je outfit hangt nauw samen met het plannen van je oorbellen voor je evenement. Kies een ingetogen oorbel als je een overhemd met patroon, een opvallende ketting of een speciale halslijn draagt. Wees echter, zoals eerder vermeld, niet bang om een ​​opvallende oorbel toe te voegen aan een eenvoudige outfit om meer onderscheid te maken. Een goede vuistregel is om één kenmerk van je outfit in de spotlight te zetten en de rest op de achtergrond te laten.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *