Uncategorized

Heeft jouw kind aanhoudende hoofdpijn? Hier zijn manieren om jouw kind te helpen

Heeft je kind hoofdpijn, maar kan de dokter niets vinden? Jouw kind heeft aanhoudende hoofdpijn, en je maakt je grote zorgen over zijn gezondheid. Het is vreselijk om je kind in die toestand te zien. Aanhoudende hoofdpijn kind is een vreselijke aandoening voor iedereen in je gezin, vooral voor jouw kind. Bezoeken aan de dokter en onderzoeken in het ziekenhuis hebben niets opgeleverd. Niemand heeft je nog kunnen vertellen wat er mis is en waarom jouw kind hoofdpijn blijft houden. Met kinesiologie en acupunctuur zal jouw kind in staat zijn een gesprek aan te gaan met zijn onderbewustzijn. Dit is de beste oplossing voor de aanhoudende hoofdpijn van jouw kind.

Kinesiologie en acupunctuur voor hoofdpijn

Het lichaam van jouw kind is vergeten hoe het spanning kan afvoeren. Dit versterkt of triggert de aanhoudende hoofdpijn van jouw kind. Met behulp van spiertesten zoek je samen naar de beste oplossing voor jouw kind. Soms kan het gebruik van acupunctuur echt helpen. In sommige situaties krijg je het juiste advies over bepaalde voedingsmiddelen die jouw kind beter een tijdje kan laten staan. In de de kinesiologie zijn verschillende technieken ontworpen om mee te werken. Op basis van spiertesten, zal de aanhoudende hoofdpijn van je kind voorgoed verdwijnen.

8 dingen om op te letten als je kind hoofdpijn heeft

Hoofdpijn komt vaak voor bij kinderen, maar hier zijn 8 dingen waar je op moet letten als jouw kind hoofdpijn heeft, dingen waardoor je weet dat je aan de bel moet trekken:

  • Als hoofdpijn gepaard gaat met koorts en een stijve nek
  • Als de pijn hevig is en ondanks pillen niet minder wordt
  • Als hoofdpijn gepaard gaat met vaak of hardnekkig overgeven of diarree
  • Als jouw kind naast hoofdpijn ook ongewoon slaperig is
  • Als hoofdpijn jouw kind uit zijn slaap wekt
  • Als hoofdpijn erger is bij liggen
  • Als de hoofdpijn vaak voorkomt 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.