Uncategorized

De populairste trends voor je interieur in 2021

Veel mensen vinden het veranderen van hun interieur nogal een grote stap. Misschien kies je ervoor om je muren te gaan verven, of om nieuwe meubels te gaan kopen. Wat de keuze ook is, je zit er voor jaren aan vast en je kunt hem niet zomaar terugdraaien. Het is dus belangrijk om er goed over na te denken, en de perfecte balans te vinden tussen jouw persoonlijke smaak en de populaire trends van dit moment. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij de populairste trends voor je op een rijtje gezet.

Maak gebruik van natuurlijk licht

Licht is natuurlijk van groot belang in iedere woning, vooral in de ruimtes waar je veel tijd doorbrengt. Denk aan de woonkamer en de keuken. Helaas zijn niet alle huizen uitgerust met grote ramen en voldoende lichtinval. In kamers waar minder natuurlijk licht binnenkomt, is het slim om de kamer te verlichten door middel van mooie lampen. Weet je niet goed welke plekken meer licht nodig hebben, of vind je het moeilijk om een goed lichtplan te ontwikkelen? Twijfel dan niet om de interieurarchitect Utrecht om hulp te vragen.

Grote ronde spiegels

Één van de meest populaire trends van 2021 zijn de ronde spiegels. Vroeger zag je ronde spiegels vooral in de badkamer, maar tegenwoordig hangen we ze ook in onze hal, woonkamer en slaapkamer. De grootte van de spiegel is helemaal afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur én de grootte van de kamer. Hetzelfde geldt overigens voor de kleur van de spiegelrand. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor goud, hout of zwart.

Leren banken

Dit is niet alleen een populaire trend in 2021, maar behoort al jaren tot één van de grootste trends op het gebied van interieur. De leren bank is dan ook een echt statement meubel in jouw woonkamer of kantoor. Is jouw woning té klein voor een grote leren bank? Geen probleem! Tegenwoordig zijn de stoere leren banken namelijk ook verkrijgbaar als comfortabele stoelen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.